Paljon uusia tuotteita luvassa toukokuussa 2022! Pysy kuulolla!
Paljon uusia tuotteita luvassa toukokuussa 2022! Pysy kuulolla!

Tarinani ja arvoni

Marika Meri 
Kuva-artesaani ja pienyrittäjä - Salo, Suomi

Olen 30-vuotias pienyrittäjä Salosta, alkuperäiset juureni ovat kuitenkin pääkaupunkiseudulla. Keskityn pääasiassa digitaalisesti piirrettyihin tuotteisiin, mutta luon taidetta myös perinteisillä menetelmillä. Eläimet ja luonto ovat minulle rakkaita, joten näitä aiheita näet teoksissani. Olen myös tukenut Australian metsäpalojen korjauksia, sekä voittoa tavoittelemattoman Lasten Festarin järjestämistä hyväntekeväisyyskuvituksillani, joista kaikki tuotot menevät lyhentämättömänä näiden asioiden tukemiseen.

Tarjoan graafisen suunnittelun palveluita, logoja, käyntikorttisuunnittelua, esitteitä ja paljon muuta! Minulla on useiden vuosien kokemus graafisesta suunnittelusta, joten uskon meidän löytävän ratkaisun haastaviinkin projekteihin olit sitten yritys, yhdistys tai henkilöasiakas.

Jos sinulla on kysyttävää, laita rohkeasti viestiä marika@visualmeri.com tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Somessa

Instagram  https://www.instagram.com/visualmeri/
Facebook  https://www.facebook.com/visualmeri/

CV on luettavissa täältä.

Arvot

Hyväntekeväisyys

Olen ollut mukana seuraavissa hyväntekeväisyysteoissa ja järjestän ajankohtaisia kampanjoita jatkuvasti tukeakseni apua tarvitsevia tahoja. Linkeistä näet lopulliset lahjoitussummat.

Työskentelen Joulupuu ry:n markkinointi- ja viestintävastaavana helmikuusta 2022 alkaen. Visual Merin kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa esittämäni mielipiteet ja ajatukset ovat omiani. 

Ekologisuus

Tuotteissamme minimoidaan muovin käyttäminen ja tarpeen mukaan postitustarvikkeissa suositaan kierrätystä. Tuotteiden pakkauspussit ovat biohajoavia (poislukien taskupeilit ja heijastimet joiden pakkaukset tulevat valmistajalta) ja kannustamme kierrättämään kaikki pakkauksista syntyneet jätteet. Ennakkotilauskampanjoilla varmistetaan tuotteiden valmistaminen vain tarpeen mukaan ettei myymättömiä tuotteita jäisi. Kierrätän myös kaikki toiminnastani syntyvät jätteet joko kierrätyspisteisiin tai polttamalla lämmittäen taloani.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

En toiminnassani hyväksy minkäänlaista syrjintää ja tuen tasa-arvoa sekä yhdenvertaisuutta ajavia järjestöjä sekä yrityksiä. Asiakkaakseni ovat tervetulleita kaikki ihmiset taustoista huolimatta. Minut voit kohdata omana itsenäsi. Pyrin tukemaan painotuotteissani sekä yhteistyökumppaneissani erityisesti pieniä naisyrittäjiä.